Celebrity

Χθες 21:00

Στέλιος Χανταμπάκης: Ο γιος του υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στην Ισπανία - Η ομάδα που θα αγωνιστεί

Στέλιος Χανταμπάκης: Ο γιος του υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στην Ισπανία - Η ομάδα που θα αγωνιστεί

-

Μια νέα ζωή στην Ισπανία αποφάσισαν να ξεκινήσουν ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, που μαζί με τα δύο τους παιδιά εγκατέλειψαν την Ελλάδα και μετακόμισαν μόνιμα στην Μαδρίτη.

Το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση για τον γιο του, Μανώλη. Ο Μανώλης Χανταμπάκης έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και έγινε δεκτός σε ακαδημία μεγάλης ισπανικής ομάδας στη Μαδρίτη, έτσι η οικογένεια μετακόμισε μόνιμα στην ισπανική πρωτεύσουσα.

Διαβάστε επίσης! Στέλιος Χανταμπάκης: Μιλά πρώτη φορά για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα με την οικογένειά του! "Η αλήθεια είναι ότι…"

Σήμερα με ένα instastory ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε πως ο γιος του υπέγραψε το πρώτο του ποδοσφαιρικό δελτίο, έχοντας εννοείται στο πλευρό τον μπαμπά του και τη μητέρα του, Όλγα Πηλιάκη.

Ο μικρός Μανώλης θα αγωνιστεί στην Ισπανική Χετάφε και εννοείται πως είναι πανευτυχής για αυτό.

«Το πρώτο σου δελτίο… Εύχομαι να έχεις γιε μου και να διασκεδάζεις πάντα στο ταξίδι σου αυτό…», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram από τη στιγμή που ο γιος του υπογράφει το δελτίο του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)