Celebrity

03 Σεπτεμβρίου 2024 13:00

Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη: Η στάση στο Μονπελιέ λίγο πριν φτάσουν στην Ισπανία

Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη: Η στάση στο Μονπελιέ λίγο πριν φτάσουν στην Ισπανία

-

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά αποφάσισαν να κάνουν μια τεράστια αλλαγή στη ζωή τους και να εγκαταλείψουν την Ελλάδα με προορισμό την Ισπανία.

Όπως φαίνεται, ο λόγος που το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση έχει να κάνει με τον γιο του, Μανώλη. Ο Μανώλης Χανταμπάκης έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και έγινε δεκτός σε κάποια ακαδημία μεγάλης ισπανικής ομάδας, μάλλον στη Μαδρίτη.

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη πάνε στην Ισπανία οδικώς και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους στιγμές από το ταξίδι τους. Η πρώτη τους στάση ήταν στο Βελιγράδι, η δεύτερη στη Βουδαπέστη και η τρίτη στη Βενετία.

Τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι βρίσκεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας και από εκεί η Όλγα Πηλιάκη ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Bonsoir Montpellier!!! Κοντεύουμε όπου να 'ναι στον προορισμό μας και ήδη αισθανόμαστε ότι έχουμε γεμίσει με νέες εμπειρίες! Μπορεί να κουραστήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει πολύ η διαδρομή!!!" έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by @olgapiliaki

View this post on Instagram

A post shared by @olgapiliaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)