Celebrity

14 Ιουνίου 2024 17:47

Βαγγέλης Χανταμπάκης: Ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά για την ληστεία στο σπίτι του - "Μας έδεσαν, με τσεκούρια μπήκανε"

Βαγγέλης Χανταμπάκης: Ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά για την ληστεία στο σπίτι του - "Μας έδεσαν, με τσεκούρια μπήκανε"

-

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου ο αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλης.

Ο ίδιος και η σύζυγός του έζησαν τον απόλυτο τρόμο όταν έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων ληστών. Συγκεκριμένα, πέντε άτομα «μπούκαραν» στο σπίτι τους στον Ωρωπό, τους έδεσαν και απέσπασαν 1.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα.

Διαβάστε επίσης! Στέλιος Χανταμπάκης: Ο αδερφός του έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στον Ωρωπό! Ένοπλοι τον έδεσαν μαζί με τη σύντροφό του

Ο Βαγγέλης Χανταμπάκης μίλησε στο “T-live” και περιέγραψε όσα έζησε ο αδερφός του και η σύζυγός του.

«Μπήκαν γύρω στις 7 η ώρα, 7:30! Μέρα ήταν…Είχαν όπλο, οι τέσσερις είχαν. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Το πρώτο πράγμα που είπαν είναι “λεφτά, λεφτά, λεφτά”. Εγώ τους λέω “ψάξτε όπου θέλετε. Ό, τι χρήματα έχω είναι στο χρηματοκιβώτιο”. Απείλησαν λίγο τη γυναίκα μου χωρίς να την πειράξουν ότι θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια… “Πείτε μου πού είναι τα χρήματα αλλιώς θα πάρουμε τα παιδιά”. Τα παιδιά είχαν φύγει 10 λεπτά πριν, τους είχε πάρει ο πεθερός μου.

Εντύπωση μου έκανε που πήδηξαν τη μάντρα που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν την πόρτα και σπάσανε με τσεκούρι τη μπαλκονόπορτα. Με τσεκούρια μπήκανε. Κρατούσαν ένα τσεκούρι κι ένα σίδερο, λοστό πώς τα λένε αυτά. Μας έδεσαν. Ζήτησαν χρήματα τους είπα “ψάξτε ο, τι θέλετε”. Το θέμα ήταν ότι κάθισαν πάρα πολλή ώρα. Από την αστυνομία, που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι μείνανε μέσα στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να πιαστούν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Χανταμπάκης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)