Celebrity

22 Μαΐου 2024 13:33

Κατρίνα Τσάνταλη: Μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου της - "Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά, ήταν μια προσπάθεια τριών χρόνων"

Κατρίνα Τσάνταλη: Μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου της - "Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά, ήταν μια προσπάθεια τριών χρόνων"

-

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου μίλησε η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία αναφέρθηκε πρώτη φορά στον γιο της –και καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Βούλγαρη- που ήρθε στον κόσμο πριν από τρεις περίπου μήνες.

«Πώς να είμαι τώρα; Σε άλλη φάση εντελώς! Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Δεν ξέρω! Ακόμα κλαίω, το βλέπω και κλαίω! Δεν ξέρω αν σταματάει ποτέ αυτό. Το βλέπεις και σου τρέχουν τα δάκρυα! Είμαι ακόμα σε αυτή τη φάση. Είναι υπέροχο.Ο Ανδρέας είναι πολύ καλός σαν μπαμπάς. Είμαστε πολύ συγκινημένοι και πάρα πολύ χαρούμενοι. Χαίρομαι που ο Ανδρέας είναι τόσο παρών και τόσο καλός μπαμπάς.

Ασχολείται με τα πάντα, κάνει τα πάντα, με βοηθάει πάρα πολύ και είμαστε στο συννεφάκι μας. Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι ότι δεν θέλαμε να πούμε κάτι. Ήταν ότι υπήρχε μια πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά και φοβόμουν μέχρι την τελευταία στιγμή εγώ να το πω στον εαυτό μου. Ήταν μια προσπάθεια τριών χρόνων και μέχρι που γεννήθηκε, έλεγα “Παναγία μου, να πάνε όλα καλά”», είπε μεταξύ άλλων η Κατρίνα Τσάνταλη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)