Celebrity

Χθες 20:15

Alcatrash: Τέλος από το συγκρότημα ο Ανδρέας Βούλγαρης - Η μακροσκελής ανάρτησή του

Alcatrash: Τέλος από το συγκρότημα ο Ανδρέας Βούλγαρης - Η μακροσκελής ανάρτησή του

-

Την αποχώρησή του από το συγκρότημα Alcatrash ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους και τους θαυμαστές της μπάντας για τον λόγο που αποχωρεί.

Μάλιστα, ευχαρίστησε και τα υπόλοιπα μέλη των Alcatrash για τα 10 χρόνια της συνεργασίας τους.

Όσα έγραψε ο Ανδρέας Βούλγαρης

«10 χρόνια ALCATRASH και συγκινούμαι για όλο αυτό που έζησα προσωπικά αλλά και καλλιτεχνικά!! Μέσα από την μπάντα αυτή επικοινώνησα συναισθηματικά αλλά και καλλιτεχνικά με 3 ανθρώπους με τους οποίους καταφέραμε να γίνουμε καλοί φίλοι και να επικοινωνήσουμε τα όνειρα μας και την μουσική μας στον κόσμο!! Κι σταθήκαμε τυχεροί γιατί λάβαμε αγάπη ….πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο! Γεμάτος εμπειρίες αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη για όλη αυτήν την διαδρομή, ήρθε η ώρα για μένα να κλείσω αυτόν τον κύκλο. Όταν τα πράγματα στη ζωή μου παύουν να μου δίνουν χαρά, αν δεν μπορώ να τα αλλάξω, έχω μάθει να αποχωρώ! Σε καμία περίπτωση δεν μου δίνει στεναχώρια, ποτέ δεν μου έδωσε. Η χαρά είναι προσωπική υπόθεση και έτσι θα την ψάξω σε αλλά μονοπάτια, πιο προσωπικά, πιο δικά μου!!! Οι ALCATRASH είναι μια αγάπη που δεν θα τελειώσει ποτέ για εμένα. Ευχαριστώ Πέτρο, Σταύρο, Κωνσταντίνε για όλα! Εσείς ξέρετε! Νιώθω ευγνωμοσύνη και για άλλους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό μας το ταξίδι, αλλά αυτό το ποστ ανήκει στα 4 παιδιά από την Πάτρα που κυνήγησαν το όνειρό τους! Τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)