Κόσμος

Σήμερα 20:06

Φλώρος στον ΑΝΤ1 για θάνατο Σινουάρ: Σημαντική εξέλιξη αλλά δεν είναι ικανή συνθήκη για εκεχειρία

Τι είπε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Σύμβουλος του "K Group", για τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς και την πιθανότητα εκεχειρίας.

Φλώρος στον ΑΝΤ1 για θάνατο Σινουάρ: Σημαντική εξέλιξη αλλά δεν είναι ικανή συνθήκη για εκεχειρία
-

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου, μίλησε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Σύμβουλος του "K Group", Κωνσταντίνος Φλώρος, για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. 

Χαρακτήρισε την εξόντωση του Σινουάρ "σημαντική εξέλιξη" που δεν φαίνεται να είναι όμως ικανή συνθήκη για να επιτευχθεί εκεχειρία. 

"Πρέπει να καθοριστεί το αν έχουν επιτευχθεί οι πολιτικοί σκοποί του Ισραήλ. Αυτοί είναι δύο. Η επιστροφή των ομήρων και η αποτροπή στο μέλλον, ενός γεγονότος όπως η εισβολή της 7ης Οκτωβρίου (2023)"  είπε χαρακτηριστικά ο στρατηγός Φλώρος.

Μιλώντας για τον ίδιο τον Σινουάρ, αναφέρθηκε στου πιθανούς αντικαταστάτες του - ένας εκ των οποίων μπορεί να είναι ο αδερφός του - και τόνισε πως η εξόντωση του "σκληροπυρηνικού ηγέτη" της Χαμάς, αποτελεί πλήγμα για την παλαιστινιακή οργάνωση αφού, επηρέαζε άμεσα την πορεία της. 

Τέλος αναφέρθηκε και στον βομβαρδισμό σε βάσεις των Χούθι στην Υεμένη από αμερικανικά αεροσκάφη, τονίζοντας πως στέλνουν ένα μήνυμα για την κατάσταση στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Οι νέες επιθέσεις της Χεζμπολάχ με drones και το “αντίο” στον Σινουάρ

Πάνος Καλλίτσης: Η απόπειρα δολοφονίας του και η προφυλάκιση του δράστη που τον “πρόδωσε” το όπλο

Γαστρεντερίτιδα – Χανιά: Συνεχίζεται ή έξαρση των κρουσμάτων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)