Celebrity

16 Οκτωβρίου 2024 11:15

Alcatrash: Ρίξη στη μπάντα - Αποχώρησε ο Ανδρέας Βούλγαρης

Alcatrash: Ρίξη στη μπάντα - Αποχώρησε ο Ανδρέας Βούλγαρης

-

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στον Alpha, ενώ στην επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι γράφει, μεταξύ άλλων, πως στα "decks ο Ανδρέας Βούλγαρης θα απογειώνει το κέφι και θα υπογραμμίζει ρυθμικά τις ατάκες, συντονίζοντας μουσικά την κάθε βραδιά".

Το πρωί της Τετάρτης (16/10) στην εκπομπή "Buongiorno" o Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως οι Alcatrash δεν θα συμμετέχουν φέτος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μάλιστα στο συγκρότημα υπήρξε ρίξη και αποχώρηση-βόμβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως η ρίξη στην μπάντα ήρθε, με αφορμή την απόφαση του Ανδρέα Βούλγαρη να συμμετέχει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

"Ο Ανδρέας είναι που αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε το ελεύθερο από το κανάλι να έχει μαζί του δυο ανθρώπους μπροστά και δύο πίσω. Η μία είναι η Ματίνα Νικολάου μπροστά και ο άλλος ο Ανδρέας Βούλγαρης. Οι Alcatrash είχαν πει να μη συνεχίσουν με τον Νίκο, ό,τι κι αν έκανε. Οι υπόλοιποι ξενέρωσαν που ο Ανδρέας δεν τους ακολούθησε στην κοινή απόφαση και πήγε στον Νίκο" είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)