Celebrity

Χθες 09:39

Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

-

Τρεις περίπου εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στη σκηνή του Ηρωδείου, τα νέα για τη Μαρινέλλα είναι ευχάριστα.

Πιο συγκεκριμένα η σπουδαία ερμηνεύτρια βγήκε από την εντατική, μετά από 21 ημέρες νοσηλείας, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο Υγεία το πρωί της Τετάρτης (16/10).

"ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 16/10/2024:

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία".

Νωρίτερα η Ματίνα Παγώνη έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της στο Happy Day.

"Το ότι βγαίνει από την εντατική, σημαίνει ότι πάει στο δεύτερο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο γι’ αυτούς τους ασθενείς είναι ότι πάνε σε ένα δωμάτιο. Στο δωμάτιο αυτό θα παραμείνουν κάποιες ημέρες για να συνεχίσει η σταθεροποίηση γιατί πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο κι όσο μεγαλύτερης ηλικίας είναι, τόσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα επεισόδια. Όμως η Μαρινέλλα είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και με την αγάπη του κόσμου κατάφερε πολύ γρήγορα, συγκριτικά με άλλες ασθενείς να πάει στο επόμενο στάδιο" ανέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Happy Day.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε επίσης ότι η Μαρινέλλα συνεχίζει να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να την παρακολουθούν.

Τέλος η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε πως η τραγουδίστρια θέλει χρόνο, μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)