Αθλητικά

Σήμερα 20:24

Γιάννης Παπαστεφανάκης: Περπάτησε στην Τούμπα ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και βρέθηκε σήμερα στην Τούμπα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα. Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη όλου του κόσμου, μίλησε στον ΑΝΤ1.

Γιάννης Παπαστεφανάκης: Περπάτησε στην Τούμπα ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ (βίντεο)
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

O Γιάννης Παπαστεφανάκης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και περπάτησε στην αγαπημένη του Τούμπα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με το μεγαλείο ψυχής του και την θέληση του να σταθεί όρθιος μέσα στο σπίτι του.

Ο Γιάννης της Ελλάδας επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και έχει ξεκινήσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να περπατήσει μόνος του στην Τούμπα και να εκτελέσει το πέναλτι που έχει υποσχεθεί.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ευχαρίστησε μέσω του ΑΝΤ1 τον κόσμο για την αγάπη του και την στήριξη του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

Η οικογένεια Παπαστεφανάκη διαμένει πλέον μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάννης θα βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Κυπριακό - Τριμερής : Συμφωνία για συνέχιση των συναντήσεων

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)