Exclusive

Σήμερα 17:15

Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο FTHIS: Οι εμφανίσεις με τον Αναστάσιο Ράμμο, η κόρη της, η συνεργασία με τον σύζυγό της & η τηλεόραση

Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο FTHIS: Οι εμφανίσεις με τον Αναστάσιο Ράμμο, η κόρη της, η συνεργασία με τον σύζυγό της & η τηλεόραση

-

Από τον Μάριο Κωνσταντόπουλο

Η Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία της με τον Αναστάσιο Ράμμο, στο γούρι που έχει για να βγει στη σκηνή και στην τηλεόραση. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που ένιωσε άβολα όταν βρέθηκε στην κριτική επιτροπή μουσικού talent show.

Ακόμη, η Πέγκυ Ζήνα έκανε μια εξομολόγηση για την κόρη της και τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα

Ξεκινάτε τις εμφανίσεις σας στο Mezzo Athens με τον Αναστάσιο Ράμμο! Πώς νιώθετε;

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το Mezzo μας ανάβει τα φώτα του στο κέντρο της Αθήνας. Συνεχίζουμε τις καταπληκτικές βραδιές που ξεκινήσαμε από πέρυσι. Αυτή τη φορά στην αγκαλιά μου έχω τον υπερταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο, τον Χάρη Γεωργίου, την Κική Τσαλίκη και μια φοβερή ορχήστρα του Γιώργου Ζαχαρίου.

Υπάρχει άγχος όταν είναι να ξεκινήσετε κάτι καινούριο; Όπως τώρα που είναι μια νέα συνεργασία...

Μπορεί να μην ακούγεται πιστευτό μετά από τόσα χρόνια, αλλά υπάρχει κάθε φορά το ίδιο άγχος και ίσως λίγο μεγαλύτερο. Κάθε φορά πρέπει να υποστηρίξεις όλα τα προηγούμενα και λίγο να τα ξεπεράσεις. Έστω και λίγο κάθε φορά.

Πέγκυ Ζήνα

Τι κάνει η Πέγκυ Ζήνα πριν βγει στη σκηνή;

Τον σταυρό της. Έναν μικρό - λίγων δευτερολέπτων - οραματισμό και διαλογισμό που νιώθω ότι με λούζει η αγάπη κάποιων δικών μου ανθρώπων που δεν είναι κοντά μας και γεμίζω φως και βγαίνω.

Έχετε κάποιο γούρι;

Γούρι έχω ένα σταυρουδάκι που φοράω πάντα και το φιλί της κόρης μου στον λαιμό κάθε φορά πριν φύγω από το σπίτι μου.

Πώς είναι ο Αναστάσιος Ράμμος ως συνεργάτης;

Είναι ένας τρομερός τραγουδιστής, τρομερός δημιουργός, ωραίος μουσικός και είναι από τα πιο αγνά παιδιά που έχω γνωρίσει σ’ αυτόν τον χώρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η αγκαλιά μας είναι πραγματική. Ο κόσμος στις δύσκολες εποχές μας την νιώθει την καλή ενέργεια. Αν δουλεύεις με έναν άνθρωπο που σε προκαλεί να τον αγαπάς γιατί είναι φωτεινός, γιατί είναι καθαρός στην ψυχή του, όλο αυτό το πράγμα περνάει στο κοινό. Ακούγεται συνηθισμένο, αλλά το κοινό δεν το θέλει το ψεύτικο πια.

Πέγκυ Ζήνα

Κυκλοφόρησε και το καινούριο σας τραγούδι "Νύχτα Μου Μάγισσα", που υπάρχει και στη σειρά του Alpha, "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα".

Το τραγούδι αυτό δεν το βγάλαμε ακριβώς, μας προέκυψε. Εμείς με χαρά δεχτήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την τόσο διασκεδαστική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου. Μόλις άκουσα ότι το τραγούδι θα είναι του Γιώργου Θεοφάνους και της Αφροδίτης Μάνου είπα "οκ τέλεια". Χάρηκα πάρα πολύ το γύρισμα. Μου θύμισα την Αλίκη (Βουγιουκλάκη) σε τσιγγάνα. Πέρασα πολύ ωραία και γι’ αυτό το κρατήσαμε ως video clip μας. Η συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους συνεχίζεται και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, που είναι πολύ ερωτικό και πολύ έντονο συναισθηματικά.

Το τραγούδι προοριζόταν για τη σειρά. Εσείς θα τολμούσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική και να κάνατε μια guest εμφάνιση σε κάποιο σίριαλ;

Ναι γιατί όχι; Το εκπληκτικό δίδυμο Ρέππας - Παπαθανασίου μου είπαν εκείνο το βράδυ ότι αν το ήξεραν ότι το θέλω τόσο πολύ θα μου έγραφαν και λίγη πρόζα. Όταν είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι, εννοείται θα έκανα ένα guest σ’ ένα σίριαλ. Με χαρά! Χωρίς φυσικά να λέω τον εαυτό μου ηθοποιό.

Μιούζικαλ θα κάνατε;

Από το μιούζικαλ ξεκίνησα. Με τον Βαγγέλη Σειληνό και τον Γιώργο Θεοδοσιάδη. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Τραγουδούσα, έπαιζα και χόρευα. Πάλι με ανθρώπους που θα εμπιστευόμουν θα έκανα με χαρά ένα μιούζικαλ.

Πέγκυ Ζήνα

Η τηλεόραση θα σας ενδιέφερε; Για παράδειγμα να παρουσιάσετε μια εκπομπή ή ένα παιχνίδι, καθώς σας έχουμε δει σε κριτική επιτροπή talent show.

Παιχνίδι δεν θα με ενδιάφερε γιατί είναι και πολλές οι ώρες γυρισμάτων. Τώρα αν κάποια στιγμή γινόταν ένα project που να είναι μουσικό και να έχει να κάνει με τη δουλειά μου και να έπρεπε να το παρουσιάσω, δεν είμαι αρνητική. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, αλλά δεν θα ήμουν αρνητική στην παρουσίαση. Στην κριτική επιτροπή που ήμουν τότε, είχα νιώσει πολύ άβολα.

Είχατε νιώσει άβολα για το πώς θα κρίνετε τα παιδιά που είχατε απέναντί σας;

Ναι! Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, εγώ τραγουδώ. Εγώ μπορώ να τους πω "κλείστε τα μάτια και βγάλτε την ψυχούλα σας και τραγουδήστε". Γιατί πρέπει να τους κρίνω; Δεν είναι δουλειά μου. Είναι πολύ άβολο γιατί θα έχουν και την κακή τους στιγμή και γιατί να πάρεις αυτόν τον ρόλο τον άβολο και να πεις "δεν ήσουν καλός σήμερα, δεν περνάς στην επόμενη φάση";. Είναι πολύ άσχημο.

Στην καθημερινότητά σας πως είστε; Πώς είστε ως άνθρωπος;

Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα φώτα της σκηνής σβήνουν όταν κατεβαίνω από τη σκηνή. Δεν υπάρχει καθόλου το "διάσημος" στη ζωή μου. Είμαι η μαμά για την κόρη μου, είμαι κόρη για τη μαμά μου, φίλη για τους φίλους μου και σύζυγος για τον άντρα μου. Ένας πολύ κανονικός άνθρωπος.

Πέγκυ Ζήνα

Ως μαμά πώς είστε;

Ως μαμά θέλω να πιστεύω ότι είμαι καλή γιατί έχω τα αυτιά και τα μάτια μου ανοιχτά σε όλα τα λάθη μου. Επειδή πιστεύω ότι όλα τα κάνω λάθος! Οι παιδοψυχολόγοι λένε ότι όταν μια μαμά πιστεύει ότι όλα τα κάνει λάθος, είναι πολύ καλή μαμά.

Σας έχει δει η κόρη σας στη σκηνή;

Βέβαια!

Τι σας είπε;

Ότι είμαι πολύ καλή. Κάποια στιγμή βαριέται τα τραγούδια μου, δεν είναι αυτά που ακούει. Είναι 13 ετών και τα βρίσκει λίγο πιο λυπητερά, από ότι είναι του γούστου της. Της αρέσει πιο πολύ το pop τραγούδι. Με εκτιμάει όμως σαν καλλιτέχνη.

Θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά σας;

Δεν θα ήθελε. Δεν έχει δηλώσει προς το τραγούδι μια ιδιαίτερη αγάπη. Πιο πολύ προς τη γυμναστική και τον χορό είναι.

Πώς είναι να δουλεύετε μαζί με τον σύζυγό σας;

Εντάξει συνηθίζεται κάποια στιγμή. Είναι λίγο άβολο στην αρχή, μετά όμως συνηθίζεις. Έχεις τον άνθρωπό σου. Έχεις την ασφάλειά σου. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας. Τη δουλειά από τότε που κάναμε παιδί την αφήνουμε έξω από το σπίτι. Καμία φορά την βάζουμε και μέσα στο σπίτι, αλλά οι διαφωνίες μας, όταν υπάρχουν σαν ζευγάρι, έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Στη ζωή έχουμε ακριβώς τις ίδιες αξίες. Έχουμε κοινή γραμμή για τη ζωή και το παιδί μας.

Πέγκυ Ζήνα

Τι είναι αυτό που εύχεστε για το μέλλον;

Να αγαπιούνται οι άνθρωποι περισσότερο μεταξύ τους. Να έχουν επαφή λίγο περισσότερο και να μην είναι ο κάθε ένας με το κινητό του. Αυτό το απατηλό όνειρο έχω για το μέλλον. Νιώθω ότι η κοινωνία μας είναι αποξενωμένη, είμαστε όλοι μακριά ο ένας από τον άλλον και αυτό με έχει απογοητεύσει. Θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ενωθούμε πριν γίνει κάτι πιο σοβαρό. Από την πανδημία και μετά έχω νιώσει μια φοβερή αποξένωση και έναν θυμό που έχει βγει στους ανθρώπους. Θα ήθελα ένωση για το μέλλον. Δόξα τω Θεώ μέσω της μουσικής πολλοί τραγουδιστές το καταφέρνουμε. Ας το κάνουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ρωτήσω και για τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή…

Ο Μίμης Πλέσσας ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος που ένωνε όλους τους Έλληνες. Που σφράγισε μεγάλο κομμάτι του πολισμού μας και της καθημερινότητάς μας. Τον ακούμε στις ταινίες, στον δρόμο... Ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε συνέχεια "ευχαριστώ" και "ευγνωμονώ". Δεν θυμόμαστε τίποτα άλλο από τον τεράστιο Μίμη Πλέσσα. Έτσι γεμάτος φως έφυγε και γι' αυτό έφτασε τα 100 του χρόνια.

Πέγκυ Ζήνα

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)