Celebrity

Χθες 10:30

Σάιμον Κάουελ: Συγκινεί το "αντίο" του στον Λίαμ Πέιν! "Νιώθω άδειος, θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν"

Σάιμον Κάουελ: Συγκινεί το "αντίο" του στον Λίαμ Πέιν! "Νιώθω άδειος, θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν"

-

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως ο Λίαμ Πέιν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών ύστερα από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του τραγουδιστή των “One Direction” είναι ο Σάιμον Κάουελ όπου μέσα από μία ανάρτηση τον αποχαιρέτησε με «λόγια καρδιάς».

Δείτε επίσης - Λίαμ Πέιν: Η μητέρα του γιου του, Σέριλ Κόουλ ξεσπά! "Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του"

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς αισθάνεσαι για κάποιον μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο. Λίαμ, είμαι συντετριμμένος. Νιώθω άδειος. Θέλω να ξέρεις πόσο σε αγαπούσα και σε σεβόμουν. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνησή σου. Βγήκα έξω σήμερα και σκέφτηκα τις πολλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Και ήθελα να σου πω αυτό που πάντα έλεγα σε όσους με ρωτούσαν: ''Πώς είναι ο Λίαμ;'' Και τους έλεγα ότι ήσουν ευγενικός, αστείος, ταλαντούχος και αφοσιωμένος στους θαυμαστές σου. Ήσουν τόσο περήφανος που ήσουν πατέρας. Ο γιος σου, Μπέαρ, έχει το χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια σου. Πάντα σας έβλεπα σαν αδέρφια. Και τώρα, Λίαμ, βλέπω τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους ανθρώπους. Έφυγες πολύ νωρίς», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάιμον Κάουελ και αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο σταρ.

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)