Κόσμος

Χθες 23:32

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου “δείχνει” το Ιράν για την επίθεση στο σπίτι του και η Τεχεράνη την Χεζμπολάχ

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει ο ισραηλινός Πρωθυπουργός μετά την επίθεση με drone κοντά στο σπίτι του.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου “δείχνει” το Ιράν για την επίθεση στο σπίτι του και η Τεχεράνη την Χεζμπολάχ
-

Μήνυμα για αντίποινα έστειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μετά την επίθεση με drone κοντά στο σπίτι του. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, με τις ζημιές να είναι εμφανείς στην οικία του και τον ίδιο να απουσιάζει τη στιγμή της επίθεσης, ενώ άφησε αιχμή για άμεση απάντηση.

Χαρακτήρισε «σοβαρό λάθος» την επίθεση, όμως ακόμη δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.

Ο Νετανιάχου έγραψε σε νέα ανάρτησή του στο Χ: «Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν, εμένα και τη σύζυγό μου, σήμερα, έκαναν ένα σοβαρό λάθος».

Πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα».

«Αυτό δεν θα αποτρέψει εμένα ή το κράτος του Ισραήλ από το να συνεχίσουμε τον δίκαιο πόλεμο εναντίον των εχθρών μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε το μέλλον μας» συμπλήρωσε.

Ισραήλ - Σπίτι Νετανιάχου

 Το Ιράν λέει πως η Χεζμπολάχ είναι πίσω από την επίθεση με drone που έθεσε στο στόχαστρο κατοικία του Ισραηλινούπρωθυπουργού Νετανιάχου

Το Ιράν δήλωσε σήμερα πως το κίνημα Χεζμπολάχ, που υποστηρίζεται οικονομικά και στρατιωτικά από την Τεχεράνη, βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) που έθεσε στο στόχαστρο στο Ισραήλ την ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια.

"Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε από τη λιβανική Χεζμπολάχ", ανέφερε σε μια σύντομη ανακοίνωση η ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ.

Ισραήλ - Σπίτι Νετανιάχου

Η απόπειρα δολοφονίας του Νετανιάχου δείχνει "το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν", δήλωσε ο ΥΕΞ Κατς

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς επέπληξε "τους συμμάχους του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν" τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αφού ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) έθεσε σήμερα στο στόχαστρο την ιδιωτική κατοικία του στην Καισάρεια (κεντρικό Ισραήλ), μια επίθεση που δείχνει με αυτό τον τρόπο "το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν".

"Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και την οικογένειά του σήμερα έδειξαν γι΄άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν και τον άξονα του κακού που διευθύνει", ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Κατς.

Ειδήσεις σήμερα:

“Μαρία”: Η Αντζελίνα Τζολί μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για την Κάλλας (βίντεο)

Αιμοδοσία: Στο ΣτΕ ο αποκλεισμός ομοφυλόφιλων και ατόμων με πολλούς ερωτικούς συντρόφους

Σολτς - Ερντογάν: Τι συζήτησαν για Ελληνοτουρκικά, Ισραήλ και Eurofighter

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)