Κοινωνία

Χθες 20:49

Ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα (εικόνες)

Εν μέσω χειροκροτημάτων η νύφη έφτασε λίγο μετά τις 19:10 στην εκκλησία, έλαβε την ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της Χάρη Δούκα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα (εικόνες)
-

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη. Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, όπως και υποψήφιοι για την προεδρία στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία.

γάμος Δούκα

Εν μέσω χειροκροτημάτων η νύφη έφτασε λίγο μετά τις 19:10 στην εκκλησία, έλαβε την ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της Χάρη Δούκα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο μετά τις 20:00 η τελετή ολοκληρώθηκε με το νεόνυμφο ζευγάρι να βγαίνει σε ένα κλίμα μεγάλης ευθυμίας έξω από την εκκλησία.
Λίγο μετά τις 19:10, εν μέσω χειροκροτημάτων, έφτασε στην εκκλησία η νύφη κι αμέσως μετά φίλησε τον Χάρη Δούκα.
Στην εκκλησία έφτασε λίγο μετά τις 18:30 ο δήμαρχος Αθηναίων για να περιμένει την αγαπημένη του. Προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο κ.Δούκας δέχθηκε τις ευχές από τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο. «Είμαι πολύ χάρουμενος» ακούγεται να λέει στον κόσμο για να προσθέσει «περιμένουμε τη νύφη».

γάμος Δούκα

γάμος Δούκα

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως και ο συνυποψήφιός του για τη δημαρχία της Αθήνας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος. Στον γάμο ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Οι δήμαρχοι που έδωσαν το «παρών» είναι του Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου - Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ.Δούκα.

γάμος Δούκα

γάμος Δούκα

γάμος Δούκα

γάμος Δούκα

Ειδήσεις σήμερα:

“Μαρία”: Η Αντζελίνα Τζολί μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για την Κάλλας (βίντεο)

Νετανιάχου: Η στιγμή που drone της Χεζμπολάχ στοχεύει το σπίτι του και η αντίδρασή του (βίντεο)

Σολτς - Ερντογάν: Τι συζήτησαν για Ελληνοτουρκικά, Ισραήλ και Eurofighter

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)