Celebrity

Χθες 19:28

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική αποκάλυψη της παρουσιάστριας - "Ο σύντροφός της ήρθε σαν φύλακας άγγελος"

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική αποκάλυψη της παρουσιάστριας - "Ο σύντροφός της ήρθε σαν φύλακας άγγελος"

-

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα", με αφορμή την εξομολόγηση της Κατερίνας Μαστραντωνάκη για τη μάχη της με τον καρκίνο, έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια φίλη της, η οποία πέρασε την ίδια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στον σύντροφό της και την εμφάνισή του! "Έχω θέμα γιατί…"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Απ’ ό,τι ξέρω και από φίλη μου που έχει περάσει αυτή τη δύσκολη διαδικασία, ήθελε και η ίδια να εργάζεται γιατί κάνει καλό και στη ψυχολογία. Πολύ συγκινητικά και αυτά που είπε και για τον άντρα της. Μια πάρα πολύ καλή μου φίλη πέρασε από μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ο σύντροφός της, ο οποίος είναι γνωστός αλλά δεν έχει σημασία, πριν τον γνωρίσω δεν τον ήξερα. Τον ήξερα μόνο από την τηλεόραση, το όνομά του. Για κάποιον λόγο δεν είχα την καλύτερη άποψη. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έχω εκεί πάνω, γιατί είδα σε αυτά τα δύο χρόνια πώς συμπεριφέρθηκε στη φίλη μου, η οποία βίωνε όλη αυτή τη διαδικασία. Πήγαινε για χημειοθεραπεία και ο άνθρωπος της κρατούσε το χέρι και ήταν δίπλα της. Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε ως φύλακας άγγελος για να την κάνει καλά. Δόξα τω Θεώ, η φίλη μου είναι πολύ καλά και πιστεύω πως αν δεν είχε βρει αυτόν τον άνθρωπο δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)