Celebrity

Χθες 09:59

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: "Χαίρομαι που βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: "Χαίρομαι που βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε"

-

Το πρωί της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο θέμα του Στέλιου Διονυσίου και στο σπίτι του που βγήκε σε πλειστηριασμό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην παρόμοια διαδικασία που έζησαν οι γονείς της πριν κάποια χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της για το σπίτι των γονιών της που η ίδια έδωσε από πλειστηριασμό. Δείτε ΕΔΩ!

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Κιανούργιου

«Να πω ότι άκουσα χθες την Κατερίνα Καινούργιου, που με αφορμή αυτό το θέμα, είπε στην εκπομπή της ότι παιδιά κι εγώ χρειάστηκε να «χτυπήσω» το σπίτι των γονιών μου για να τους στηρίξω. Χαίρομαι που βγήκε και το είπε η Κατερίνα δημόσια. Εμείς το ξέραμε. Μπράβο της. Είπε ότι τα κατάφερε κι ότι είχε καλή δουλειά και την οικονομική ευχέρεια και βοήθησε τους γονείς της. Ήταν το πατρικό τους σπίτι, ένα σπίτι που μεγάλωσαν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)