Celebrity

16 Οκτωβρίου 2024 13:03

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω περάσει με την οικογένειά μου τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Έχω αναγκαστεί να…"

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω περάσει με την οικογένειά μου τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Έχω αναγκαστεί να…"

-

Το πρωί της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα" έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το σπίτι του Στέλιου Διονυσίου που βγήκε σε πλειστηριασμό, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε περάσει η ίδια με το σπίτι των γονιών της.

Δείτε επίσης! Η Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά μηνύματα που δημοσίευσε η Super Κική: "Περιμένω μια συγγνώμη, με πήρε η δικηγόρος μου και…"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω περάσει με την οικογένειά μου αυτή τη διαδικασία. Έχω αναγκαστεί να χτυπήσω εγώ σε πλειστηριασμό για να σώσω κάτι οικογενειακό, δόξα τω Θεώ είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα, η διαδικασία αυτή είναι τόσο ψυχοφθόρα. Δε μπορούσα να βλέπω τους γονείς μου να βλέπουν το σπίτι τους σε αυτή τη διαδικασία. Δε μπορούσα με τίποτα. Σκέφτομαι όλο αυτόν τον κόσμο. Να προσπαθείς να χτυπάς και να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να στο χτυπήσει και να το χάσεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να πω και κάτι. Συμβαίνει σε όλους τους Έλληνες. Θυμάμαι και τους γονείς μου στην αρχή να λένε, "πω, πω, ντροπή". Όχι. Δυστυχώς συμβαίνει σε όλους. Μπορεί κάτι να μη χειρίστηκες καλά. Δεν είναι ντροπή παιδιά. Συμβαίνει σε όλους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)