Celebrity

Χθες 09:17

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τον Κώστα Φραγκολιά: "Ήξερε πως θα τον ρωτήσω"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τον Κώστα Φραγκολιά: "Ήξερε πως θα τον ρωτήσω"

-

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει έρθει τις τελευταίες μέρες η σχέση του Κώστα Φραγκολιά με τη Δώρα Πατσιώτη, μετά το unfollow της δεύτερης.

Την Τετάρτη (16/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε on air τον συνεργάρτη της σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει.

Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα του Happy Day, με αφορμή και άρθρα που έγραφαν πως έφερε τον Κώστα Φραγκολιά σε αμηχανία με την ερώτησή της, πως είχε ενημερώσει τον συνεργάτη της από πριν.

"Θέλω να πω επειδή γράφεται ότι έφερα σε αμηχανία με την ερώτησή μου το αγόρι μας. Ήξερε πως θα τον ρωτήσω. Γιατί του είπα "από τη στιγμή που πρωταγωνιστείς και όλοι γράοφυν για σένα, να σου δώσω μια πάσα με μια ερώτηση να πεις αυτό που θες να πεις, μέχρι εκεί που θες;" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Κώστα Φραγκολιά να μην θέλει να κάνει και πάλι κανένα σχόλιο για την προσωπική του ζωή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)