Celebrity

16 Οκτωβρίου 2024 08:53

Τσιμτσιλή σε Φραγκολιά: "Όλοι σε ψάχνουν από χθες να μάθουν τι συμβαίνει με την προσωπική σου ζωή"

Τσιμτσιλή σε Φραγκολιά: "Όλοι σε ψάχνουν από χθες να μάθουν τι συμβαίνει με την προσωπική σου ζωή"

-

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την Τρίτη (15/10) η πληροφορία ότι ο Κώστας Φραγκολιάς περνά κρίση στη σχέση του με τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη.

Το πρωί της Τετάρτης 16/10 η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτησε on air τον Κώστα Φραγκολιά για το συγκεκριμένο θέμα, με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Να σε ρωτήσω κάτι. Όλοι σε ψάχνουν από χθες να μάθουν τι συμβαίνει με την προσωπική σου ζωή. Είσαι ένας άνθρωπος που έχεις κάνει μία επιλογή, έχεις μία γνωστή σχέση κι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι αυτή η σχέση περνά δύσκολα.

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Ουδέν σχόλιο! Με πήραν πολλοί. Άκουσα και κάτι παλαβά. Αν χρειαστεί να πω κάτι, είμαι σε μία δίωρη εκπομπή κι εννοείται ότι θα το πω εδώ. Να κάθομαι στον δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή… Δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει πιστεύω".

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επειδή είσαι του χώρου, αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντηση ουδέν σχόλιο είναι ότι ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Είναι σαν να το τροφοδοτείς.

Κώστας Φραγκολιάς: Όποιος επικοινώνησε μαζί μου, τους είπα πείτε ό,τι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να κρατήσω μούτρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι σε φάση που δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο. Οπότε προτιμάς να το αποφύγεις;

Κώστας Φραγκολιάς: Ουδέν σχόλιον.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)