mysite-gcp.antenna.gr Κώστας Φραγκολιάς: Η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη τον έκανε unfollow! Τι συμβαίνει μεταξύ τους; | Celebrity | LIFESTYLE - SHOWBIZ

Celebrity

Σήμερα 11:36

Κώστας Φραγκολιάς: Η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη τον έκανε unfollow! Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Κώστας Φραγκολιάς: Η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη τον έκανε unfollow! Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

-

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε δηλώσεις ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος απάντησε για τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δύσκολο, ζόρικο το Σαββατοκύριακο με διάφορα γεγονότα. Τα προσωπικά μας τώρα θα λέμε; Περνάμε περίεργες μέρες γενικότερα» είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Τα έχουμε πει με τη Δώρα, εμείς δεν θέλουμε κουράσουμε τους φίλους μας και τους καλεσμένους και θέλουμε να πάμε για  γαμό-βάφτιση. Αν προκύψει και έρθει καλώς. Την μουρμούρα την ακούω στο σαλόνι όχι στο κρεβάτι. Σέβεται που ξυπνάω νωρίς», πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς στις δηλώσεις του.

Λίγο αργότερα η Λιλή Πυράκη αποκάλυψε πως η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά, Δώρα Πατσιώτη τον έκανε unfollow στο instagram.

«Δεν βγάζουμε συμπέρασμα από αυτό. Υπήρχε πληροφορία για μία κρίση στη σχέση τους, εκείνος την ακολουθεί, εκείνη δεν τον ακολουθεί», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Κώστας Φραγκολιάς

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)