Celebrity

Σήμερα 13:28

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη "Μάγισσα" και η αντίδραση της Δανάης Μιχαλάκη στις ερωτικές του σκηνές

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη "Μάγισσα" και η αντίδραση της Δανάης Μιχαλάκη στις ερωτικές του σκηνές

-

Τον Γιώργο Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν το Σάββατο (12/10) στο πλατό της εκπομπής "Weekenders" o Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του Σίλβιο Εσπόζιτο που υποδύεται στη "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά", ενώ αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει η Δανάη Μιχαλάκη τις ερωτικές σκηνές που έχει στη σειρά.

"Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην τηλεοπτική μου καριέρα. Είναι ένας ρόλος που σπάνια έρχεται στην ζωή ενός ηθοποιού. Κάνω μαθήματα ιταλικών και ιππασίας. Όλο αυτό το μαγικό ταξίδι στο 1700 δεν έχει ξαναγίνει και δε νομίζω να ξαναγίνει. Όλη η ομάδα που φτιάχνει τη "Μάγισσα" δουλεύει με έναν φανταστικό τρόπο και είναι πολύ δεμένη. Ο φετινός κύκλος είναι πιο σκοτεινός και έχει πολύ σχέση με τη μαγεία" ανέφερε σχετικά με τη "Μάγισσα" ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σε ερώτηση για τη Δανάη Μιχαλάκη και πώς αντιδρά στις ερωτικές του σκηνές, ο ηθοποιός αποκάλυψε: "Είμαστε ηθοποιοί και οι δύο. Αυτόματα κάνει το ζήτημα ερωτικές σκηνές πολύ πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω δηλαδή πως θα ήταν πιο δύσκολο αν ήμουν με μια γυναίκα που δεν είναι ηθοποιός. Γιατί καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές. Της έλεγα πως στις Άγριες Μέλισσες είχα μετρήσει 6-7 ερωτικές σκηνές και τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Έχω πάρει ήδη το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό. Ξέρουμε πως είναι κάτι επαγγελματικό και δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα. Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα του κόσμου. Προσπαθώ στις περισσότερες ερωτικές σκηνές που έχω να κάνω να είμαι πολύ υποστηρικτικός στην παρτενέρ".

Κατόπιν, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως πέρασε δύο casting για να πάρει τελικά τον ρόλο στη "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)