Κοινωνία

Σήμερα 15:46

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με δυο σορούς σε μονοκατοικία (εικόνες)

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής «χτενίζει» το σπίτι, αναζητώντας στοιχεία.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με δυο σορούς σε μονοκατοικία (εικόνες)
-

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στη μονοκατοικία της οδού Καΐρη στις Σαράντα Εκκλησιές, στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10).

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι είχαν να δώσουν σημεία ζωής εδώ και 25 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς, με τη γυναίκα να έχει ψυχολογικά προβλήματα και τον άντρα σύμφωνα με περίοικους να είναι συχνά μεθυσμένος.

Θεσσαλονικη - νεκροι

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι και του άντρα μέσα σε ένα δωμάτιο, χωρίς ρούχα. Η πόρτα ήταν κλειστή και τοποθετημένα μπροστά της ένα τραπεζάκι κι ένα κάδρο.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής «χτενίζει» το σπίτι, αναζητώντας στοιχεία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων νοίκιαζε το σπίτι τα τελευταία εννέα χρόνια.

Θεσσαλονικη - νεκροι

Θεσσαλονικη - νεκροι

Ειδήσεις σήμερα:

Βοήθησε την γυναίκα του να πεθάνει και τώρα την... κληρονομεί!

Μεταμόσχευση: Λήπτες οργάνων μολύνθηκαν με HIV

Γουέμπλεΐ - Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα κι έφτασε μέχρι... τον Μπακασέτα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)