Πολιτική

Σήμερα 14:52 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:16

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η Γιαννακοπούλου στηρίζει Δούκα στο β' γύρο

Η ανάρτηση της στα social media και η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Δούκα. Δήλωση υπέρ του Δούκα έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η Γιαννακοπούλου στηρίζει Δούκα στο β' γύρο
-

Θέση υπέρ του Χάρη Δούκα, για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, πήρε η Νάντια Γιαννακοπούλου, εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η οποία στον πρώτο γύρο είχε λάβει 2,29%.

Η κυρία Γιαννακοπούλου, σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο, έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον κύριο Δούκα, με το λακωνικό, «Χάρη, πάμε για την αλλαγή».  

Ανάλογη δήλωση στήριξης στον Χάρη Δούκα έκανε και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Στην τελική ευθεία Ανδρουλάκης - Δούκας

Την ενότητα έβαλε ως «προμετωπίδα» ο Νίκος Ανδρουλάκης, επαναλαμβάνοντας σε όλες τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του, το «όλοι μαζί». Άλλωστε, σε όλους τους τόνους επανέλαβε ότι απευθύνεται στο «100% του ΠΑΣΟΚ».

Στασιμότητα ή αλλαγή είναι το κεντρικό μήνυμα του Χάρη Δούκα λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Με νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον Νίκο Ανδρουλάκη για ένα ΠΑΣΟΚ «χαμηλών προσδοκιών», ενώ ξεδίπλωσε ένα νέο «μοντέλο διακυβέρνησης», που «θα είναι περισσότερο συμμετοχικό, ανοιχτό και συλλογικό».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει οργανώσει για σήμερα- τελευταία ημέρα πριν από την εκλογική μάχη- ομιλίες στη Λάρισα και στα Γιάννενα, όπου σημείωσε προβάδισμα ο Χάρης Δούκας στον πρώτο γύρο.

Το πρωί ο Χάρης Δούκας επισκέφθηκε τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην τελετή έπαρσης της σημαίας για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας, ενώ το απόγευμα το στρατηγείο του, προγραμματίζει «street party» στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι τις 20:30 αύριο το βράδυ, αν δεν δοθεί παράταση στην εκλογική διαδικασία, θα έχει ανακοινωθεί ο νικητής καθώς και το αποτέλεσμα της κάλπης αφού η καταμέτρηση θα έχει, όπως υπολογίζεται, προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Το ant1news.gr, θα παρακολουθεί την διαδικασία από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, αλλά και τις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν, με συνεχή ροή ειδήσεων και αποτελεσμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Βοήθησε την γυναίκα του να πεθάνει και τώρα την... κληρονομεί!

Μεταμόσχευση: Λήπτες οργάνων μολύνθηκαν με HIV

Γουέμπλεΐ - Εθνική Ελλάδος: Φίλαθλος πέταξε σαΐτα κι έφτασε μέχρι... τον Μπακασέτα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)