Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 07:49

Μελέτης Ηλίας: Η "Μάγισσα", η συνεργασία με τη Μαρία Κίτσου και το ενδεχόμενο να επιστρέψει το "Σόι σου" με νέα επεισόδια

Μελέτης Ηλίας: Η "Μάγισσα", η συνεργασία με τη Μαρία Κίτσου και το ενδεχόμενο να επιστρέψει το "Σόι σου" με νέα επεισόδια

-

Τον Μελέτη Ηλία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (08/10). Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά", μίλησε με ενθουσιασμό για τον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Μαρία Κίτσου.

"Στη “Μάγισσα” τώρα, νιώθω ότι δεν έχω βρεθεί σε άλλη παραγωγή αντάξια, όπου όλα είναι τόσο προσεγμένα. Είναι σαν να σου λένε με τον τρόπο τους “φίλε, δεν μπορείς να μην παίξεις καλά εδώ, τα έχουμε όλα στρωμένα". Δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχει air condition, φρουτάκια, καφές. Το μόνο που δυσκολεύτηκα ήταν ότι, επειδή ξεκινήσαμε καλοκαίρι με τα ρούχα της εποχής, βγάλαμε την μπέμπελη. Πόσο μάλλον δίπλα στη Μαρία Κίτσου. Όταν παίζεις δίπλα στη Μαρία Κίτσου ανεβαίνεις. Η Μαρία μου λέει συνέχεια αν παρατηρώ κάτι σε αυτή να της το λέω. Έχει φοβερή αίσθηση της στιγμής και είναι πάντα διαβασμένη. Έχει αρχίσει και μαθαίνει ιταλικά από μόνη της, επειδή μιλάμε ιταλικά στη σειρά", είπε σχετικά με τη "Μάγισσα" ο Μελέτης Ηλίας.

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά το "Σόι σου" με νέα επεισόδια, ο Μελέτης Ηλίας εξήγησε: "Είναι ωραίο να σταματάει κάτι στο peak του, ακόμα και οι επαναλήψεις σκίζουν πέντα χρόνια μετά. Το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούμε αν με ρωτάς σαν Μελέτη, όχι ηθοποιό, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναβρεθώ μαζί τους. Τώρα θα λέγεται “Σόι σου”, θα λέγεται κάτι άλλο. Αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ ευχάριστη. Σαν επαγγελματίας ηθοποιός νιώθω ότι είναι πισωγύρισμα να ξαναπαίξω τον Σάββα. Είμαι μοιρασμένος. Νομίζω ότι σταμάτησε γιατί υπήρχαν θέματα με τα σενάρια. Δεν υπήρχαν άλλα θέματα να θίξουμε και επίσης νομίζω ότι υπήρχε μια αίσθηση ανανέωσης, να κάνουμε καινούρια πράγματα, και η φιλοσοφία του καναλιού, καθώς και εμείς οι ίδιοι, θέλαμε να προχωρήσουμε".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)