Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 12:50

Περικλής Κονδυλάτος: Τα σχόλια για Δανάη Μπάρκα & Ματούλα Ζαμάνη - "Προσπαθώ να εκφέρω μία άποψη για να μη χάσουμε το μυαλό μας"

Περικλής Κονδυλάτος: Τα σχόλια για Δανάη Μπάρκα & Ματούλα Ζαμάνη - "Προσπαθώ να εκφέρω μία άποψη για να μη χάσουμε το μυαλό μας"

-

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και την Αναστασία Ζάρκα, μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος για όλους και για όλα. Για την Δανάη Μπάρκα, ανέφερε: "Προσπαθώ να εκφέρω μία άποψη για να μη χάσουμε παντελώς το μυαλό μας και τις αρχές που διδαχθήκαμε. Τις αρχές που μας πέρασαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες και οι γονείς μας και ξαφνικά περάσουμε σε μία εποχή ασυδοσίας. Γιατί ένας άνθρωπος όταν έχει ένα πρόβλημα, είτε αν είναι τα κιλά του, είτε ένας εθισμός που μπορεί να έχει, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε και να το δείχνουμε με το δάχτυλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει αυτό το λαϊφστάιλ παράδειγμα προς μίμηση. Ούτως ο συντηρητισμός μου αρέσει, ούτε όμως το να λέμε ότι είναι όλα OK.

Αυτή η φωνή του όλα είναι OK, οδηγεί στο να δέρνουν τα παιδιά στο TikTok. Τα παιδιά να ακούν τους trapers με τους γονείς να αδιαφορούν και να λένε εντάξει τι ωραία που μιλάει έτσι για τις γυναίκες το τραγούδι".

Για τον Βελόπουλο και την σχολική ποδιά, είπε:

"Θεωρώ ότι πρέπει να επανέλθει η ποδιά στα σχολεία, γιατί τα κορίτσια δεν μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο γυμνά. Όταν ήμουν εγώ στο σχολείο και μια κοπέλα δεν είχε τα μαλλιά της πιασμένα και ήταν μακιγιαρισμένη, γινόταν χαμός. Ποιοι γονείς αφήνουν τα κοριτσάκια να βγαίνουν ντυμένα έτσι; Μιλάω για τα κοριτσάκια γιατί δε βλέπω αγόρια να κάνουν τέτοια πράγματα.

Επηρεάζονται από το Instagram και έχουν θεοποιήσει ανθρώπους οι οποίοι δενπροσφέρουν τίποτα στην κοινωνία. Η Kim Kardashian που έχει 9 εκατομμύρια followers τι έχει προσφέρει στον πολιτισμό; Σε κάθε της ποστ βγάζει 1 εκατομμύριο, τα κοριτσάκια που την μιμούνται, τι βγάζουν;

Αυτό το ότι γκλαμουριάζω το τίποτα είναι κάτι που πρέπει να το πετάξουμε σαν κοινωνία και πρέπει να αρχίσουμε και να μιλάμε. Θέλω ποιότητα, πολιτισμού, όχι μία κοινωνία που να αποτελείται από ζώα".

Για την Ματούλα Ζαμάνη, ανέφερε κλείνοντας: "Άμα βγάλεις τώρα εσύ την μπλούζα σου, εδώ μπροστά μου, τι πιστεύεις; Ότι εγώ πρέπει να κάνω ότι δε συμβαίνει τίποτα; Οι θεατές που πήγαν να δω την Ματούλα Ζαμάνη, δε νομίζω πως πήγαν σε strip show. Είναι ένα show μίας λαϊκής τραγουδίστριας που στη συνείδησή μου είναι στο επίπεδο της καριέρας της Χάρις Αλεξίου, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ακόμα και του Νταλάρα. Δε γίνεται έναςάνθρωπος που δεν είναι σόουμαν ξαφνικά να πετάει τα ρούχα του. Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο; Δεν είναι θέμα κιλών αλλά αν πηγαίναμε σε συναυλία της Αρβανιτάκη και πετούσε τα ρούχα της δεν θα ήταν περίεργο";

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)