Celebrity

Σήμερα 10:57

Η Ματούλα Ζαμάνη πήγε στην Άννα Βίσση και εκείνη της είπε ότι θα... βγάλει την μπλούζα της (βίντεο)

Η Ματούλα Ζαμάνη πήγε στην Άννα Βίσση και εκείνη της είπε ότι θα... βγάλει την μπλούζα της (βίντεο)

-

Λίγες μέρες μετά την ιστορική συναυλία που έδωσε στο Καλλιμάρμαρο, η Άννα Βίσση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στους θαμώνες βρέθηκε και η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες σχολιάστηκε έντονα εξαιτίας του πλάνου που βγάζει τη μπλούζα της σε πρόσφατη συναυλία της στο θέατρο Βράχων.

Η Άννα Βίσση "εντόπισε" την Ματούλα Ζαμάνη στο κοινό και δεν δίστασε να τη χαιρετήσει, να της τραγουδήσει, αλλά και να κάνει χιούμορ για όσα ειπώθηκαν πρόσφατα, λέγοντας ότι θα βγάλει και εκείνη την μπλούζα της.

"Ματούλα Ζαμάνη στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραία από ποτέ, στο ‘χω πει μάτια μου θλιμμένα ότι θα έκανα για σένα ό,τι θες – ακόμη και να βγάλω την μπλούζα μου! Γεια σου Ζαμάνη" είπε η Άννα Βίσση.

Από την πλευρά της, η Ματούλα Ζαμάνη χαμογέλασε και ψυθίρισε στην παρέα της "Όλο λάθος".

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε χρήστης του TikTok:

@westradio24 «Όλα λάθος» μονολογουσε η Ματούλα Ζαμάνη #matoulazamani #zamani #annavissi #vissi #stoxopei #fyp ? πρωτότυπος ήχος - West radio
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)