Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 14:19

Μαρία Κίτσου: Ο ρόλος της στη "Μάγισσα", η Έλλη Τρίγγου, το μεταφυσικό και τα αρνητικά σχόλια στα social media

Μαρία Κίτσου: Ο ρόλος της στη "Μάγισσα", η Έλλη Τρίγγου, το μεταφυσικό και τα αρνητικά σχόλια στα social media

-

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά" έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (07/10) και το τηλεοπτικό comeback της Μαρίας Κίτσου μετά από τρία χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο των social media.

H αγαπημένη ηθοποιός, με αφορμή την πρεμιέρα της δραματικής σειράς μίλησε για όλα στην κάμερα του "Πρωινού" και τον Ισίδωρο Φίκαρη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

"Η Πανδώρα είναι ένας αινιγματικός, σκιώδης χαρακτήρας. Έχει πάρα πολλά στοιχεία σαν χαρακτήρας και είναι αντιφατικός. Το βρίσκω και στη ζωή μου ότι δε θα καταπιώ τόσο εύκολα κάποια πράγματα. Πάντα σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι. Στη Μάγισσα θα δούμε από που ξεκίνησαν όλα, την αρχή της ιστορίας, την αρχή του καλού και του κακού. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο μεταφυσικό και με γοητεύουν πάρα πολύ τα θέματα της μαγείας" είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Σε ερώτηση για το μίνι reunion με την Έλλη Τρίγγου μετά τις "Άγριες Μέλισσες", η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε: "Όταν βρεθήκαμε στο γύρισμα μας λέγανε να σταματήσουμε τις αγκαλιές, μας χωρίζανε. Δεν υπάρχει αυτή η αγάπη, η Έλλη είναι οικογένεια".

Τέλος, σε ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα και τα αρνητικά σχόλια στα social media, η Μαρία Κίτσου απάντησε: "Είναι υπέροχο να είσαι στην αγκαλιά του κόσμου και να σου λέει υπέροχα πράγματα για τη δουλειά σου. Με λυπεί η ανθρωποφαγία και η κακία που υπάρχει στα social media".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)