Celebrity

Σήμερα 11:43

Γιώργος Λιάγκας: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Γιώργος Λιάγκας: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

-

Η Άννα Βίσση γέμισε το Καλλιμάρματο ο βράδυ του Σαββάτου (05/10), γιορτάζοντας μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής με μια ιστορική συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Περισσότεροι από 60.000 θεατές κατέκλυσαν το στάδιο για να παρακολουθήσουν την "απόλυτη" σταρ της ελληνικής μουσικής σε μια βραδιά που συνδύασε τις διαχρονικές της επιτυχίες, εντυπωσιακές ερμηνείες και μοναδικά οπτικά εφέ.

Για την ιστορική συναυλία της Άννας Βίσση συζήτησαν στο "Πρωινό" τη Δευτέρα, με τον Γιώργο Λιάγκα να υπολογίζει και το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η τραγουδίστρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ιδιαίτερα ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ.

"Ένα εκατομμύριο τσέπη. Της αξίζει με το παραπάνω. Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, 1.000.000 ευρώ. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά" είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να διαφωνεί με τους υπολογισμούς του παρουσιαστή και να τονίζει πως το Καλλιμάρμαρο δεν χωράει παραπάνω από 45.000 κόσμο μαζί με όρθιους και καθήμενους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)