Κοινωνία

Σήμερα 15:28 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 16:19

Θεσσαλονίκη - Γονείς 14χρονου: Ο γιος μας δεν πήγε για παρκούρ... (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι γονείς του παιδιού που έπεσε στο κενό, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Γιατί λένε ότι δεν είχε σχέση με το παρκούρ ο 14χρονος, που παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Θεσσαλονίκη - Γονείς 14χρονου: Ο γιος μας δεν πήγε για παρκούρ... (βίντεο)
-

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο πήγε πολύ καλά, και οι γιατροί αισιοδοξούν, ενώ ο 14χρονος έχει παράλληλα αρκετά κατάγματα.

Λόγω της ηλικίας του, υπάρχει πιθανότητα ο 14χρονος να διακομιστεί από το Παπαγεωργίου στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, κάτι που θα φανεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 14χρονος, σύμφωνα με δηλώσεις των γονιών του στον ΑΝΤ1 δεν έκανε παρκούρ και δεν ασχολείται με αυτό το άθλημα. Η εν λόγω οικοδομή, από την οποία σημειώθηκε η πτώση είναι νεοανεγειρόμενη και, αν και υπάρχουν λαμαρίνες τριγύρω, καθώς έχουν σταματήσει οι εργασίες, τα παιδιά ωστόσο βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν μέσα.

Η πτώση συνέβη την Κυριακή (6/10) γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό. Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Ο Βασίλης Γιαννούλας μεταφέρει πληροφορίες από το ρεπορτάζ του για την επικίνδυνη "μόδα" του παρκούρ:


"Ο γιος μου πήγε σε αυτή την οικοδομή μαζί με άλλους 2-3 φίλους του για βόλτα. Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ που έχουν πεί. Πήγε να περπατήσει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγμαρα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση. Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του" ανέφερε ο πατέρας του στον ΑΝΤ1

Η μητέρα του ανήλικου είπε πως "Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου,θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μαμά μου λεει μια βόλτα είμαι δεν θα αργήσω. Μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδι μου δεν έχει σχέση με παρκουρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορει να συνεβη. Ευχαριστώ πολύ ολο τον κόσμο για την συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά"

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που απανθρακώθηκε

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Δούκας ζητά debate με Ανδρουλάκη

“Καλημέρα Ελλάδα” - Καταγγελία: “Μου βάλανε βενζίνη 64 λίτρα ενώ το αυτοκίνητό μου χωράει 54 και ο βενζινάς δικαιώθηκε” (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)