Celebrity

Σήμερα 17:20

Καλύτερα δε γίνεται: Τα περαστικά της Άννας Βίσση στο Δημήτρη Κόκοτα & τα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει

Καλύτερα δε γίνεται: Τα περαστικά της Άννας Βίσση στο Δημήτρη Κόκοτα & τα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει

-

Το μεσημέρι της Κυριακής (6/10) ο Χρήστος Κούτρας μέσα από τη στήλη του, "Κάτι πήρε το αυτί μου" στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", παρουσίασε τα lifestyle νέα της εβδομάδας που μας πέρασε.

Αρχικά, ο διευθυντής του FTHIS αναφέρθηκε στη χθεσινή φαντασμαγορική συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο προβάλλοντας ένα βίντεο όπου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στέλνει τα περαστικά της στον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη αλλά και το στιγμιότυπο που αποχαιρετά τον σπουδαίο, Μίμη Πλέσσα με ένα τραγούδι του.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση θα μπει στο στούντιο και θα κυκλοφορήσει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες!

Μετέπειτα ο δημοσιογράφος παρουσίασε την μεταμόρφωση του Γιάννη Τσορτέκη σε Στράτο Διονυσίου για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που έρχεται στο θέατρο Παλλάς για τη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Μάλιστα, στην εκπομπή είδαμε ένα teaser από την μεταμόρφωση του Γιάννη Τσορτέκη αλλά και τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελο, Στέλιο και  Διαμαντή να πρωταγωνιστούν μαζί του.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας πρόβαλε στιγμιότυπα από το δείπνο που είχε ο Λεονάρντο Ντικάπριο με την αγαπημένη του, την μητέρα της και τον πατριό του σε ένα μαγαζί με θαλασσινά στη Ρώμη.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)