Celebrity

Χθες 13:30

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: "Αν βρεθούν τα βλέμματά μας, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι"

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: "Αν βρεθούν τα βλέμματά μας, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι"

-

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μέσα από το «Πρωινό» ξεκαθάρισε για τις σχέσεις τους λέγοντας πως μιλάνε, αλλά φίλοι δεν θα γίνουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Μια χαρά μιλάμε, φίλοι δεν είμαστε"

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο με τον άνθρωπο.

Αν βρεθούν τα βλέμματά μας, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του αυτή τη στιγμή. Πήγα στην Ζήνα Κουτσελίνη. Για το μέλλον δεν ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)