Celebrity

04 Οκτωβρίου 2024 12:44

Τέμπη: Το τέλος στην "διαμάχη" των οικογενειών για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Τέμπη: Το τέλος στην "διαμάχη" των οικογενειών για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

-

Τέλος μπήκε στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, ανάμεσα στη Μαρία Καρυστιανού κα τον Νίκο Πλακιά, ο οποίος έχασε στις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία.

Το θέμα συζητήθηκε στο "Πρωινό" την Παρασκευή (04/10), με τον Γιώργο Λιάγκα να στέλνει ένα μήνυμα στη Μαρία Καρυστιανού.

"Αν πούμε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ότι από τη συναυλία αυτή θα μείνουν στον σύλλογο 100, 200, 300 χιλιάρικα, εγώ το είπα και χθες στην κυρία Καρυστιανού, μετά από αυτή την αιχμή που άφησε ο κύριος Πλακιάς, δε μπορεί η κυρία Καρυστιανού να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι δεν γνωρίζει τι έχει μέσα στο ταμείο.

Το λέω με αγάπη, κανένας δε θα ήθελε να είναι στη θέση σας, ούτε μπορώ να αντιληφθώ εγώ και κανένας μας πώς είναι να χάνεις το παιδί σου. Ούτε έχω αφήσει καμία αιχμή ότι υπάρχει αδιαφάνεια ή υπάρχει σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σας να τα οικονομήσετε στη μνήμη νεκρών παιδιών.

Όμως επειδή υπήρξαν αιχμές από τη μεριά του κυρίου Πλακιά πρώτον, δεύτερον επειδή είναι ένας σύλλογος γονιών που έχουν χάσει παιδιά, άρα λοιπόν πρέπει να φαίνεται προς τα έξω η τιμιότητα. Εγώ στη θέση σας, κάθε ευρώ που έμπαινε στο ταμείο, θα έβγαζα ανακοίνωση για να ξέρετε κάποια στιγμή μετά να πείτε ότι τόσα λεφτά πήγαν εκεί και τόσα εκεί. Άρα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Όμως δεν πρέπει να ξανακουστεί από το στόμα σας, με αγάπη το λέω, ότι δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα είναι μέσα στο ταμείο" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)