Celebrity

04 Οκτωβρίου 2024 15:20

Γιώργος Λιάγκας: "Η καταξίωση των παρουσιαστριών και influencers περνά μέσα από μία σέλφι με την Κιάρα Φεράνι;"

Γιώργος Λιάγκας: "Η καταξίωση των παρουσιαστριών και influencers περνά μέσα από μία σέλφι με την Κιάρα Φεράνι;"

-

Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στην Ελλάδα και το βράδυ της Πέμπτης (03/10) παρουσίασε στο κέντρο της Αθήνας την εντυπωσιακή συλλογή καλλυντικών της.

Η γνωστή influencer κάλεσε στη συνέχεια αρκετούς επώνυμους Έλληνες και Ελληνίδες celebrities σε δείπνο σε γνωστό αθηναϊκό στέκι στην Βουκουρεστίου.

Την Παρασκευή στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το γεγονός ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες και influencers έσπευσαν να βγάλουν μία σέλφι με την Κιάρα Φεράνι, ενώ αναρωτήθηκε γιατί είναι τόσο σπουδαία.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί τρέξατε όλες… Δεν υπήρχε γυναίκα χθες που να μην τρέξει να βγάλει φωτογραφία μαζί της. Δηλαδή η καταξίωση των παρουσιαστριών και influencers περνά μέσα από μία σέλφι με την Κιάρα Φεράνι; Τόσο σπουδαία είναι η Κιάρα Φεράνι;

Τι έχει κάνει στη ζωή της για να πάμε να βγάλουμε μία σέλφι μαζί της για να αποκτήσουμε και εμείς σημαντικότητα; Δηλαδή έλεος" είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Ελένη Βουλγαράκη να εξηγεί στη συνέχεια στον παρουσιαστή πώς ξεκίνησε η καριέρα της Ιταλίδας influencer.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)