Celebrity

Σήμερα 12:15

Ρία Ελληνίδου για Ματούλα Ζαμάνη: "Δεν την έχει στεναχωρήσει τίποτα από αυτά, δεν τη νοιάζει καν"

Ρία Ελληνίδου για Ματούλα Ζαμάνη: "Δεν την έχει στεναχωρήσει τίποτα από αυτά, δεν τη νοιάζει καν"

-

Η Ρία Ελληνίδου η οποία συνεργάζεται με τη Ματούλα Ζαμάνη, μίλησε στο "Πρωινό" και απάντησε για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την κίνηση της ερμηνεύτριας να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό.

"Η Ματούλα είναι στην τρέλα της κι όποιος τη γουστάρει. Η Ματούλα είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να βλέπεις τον κόσμο να σε αγαπάει, τόσο κόσμο να σε αγαπάει. Να γεμίζει στάδια όπου πηγαίνει, να σκίζει!

Δεν ανήκει σε καμιά εταιρία, σε κανένα σύστημα, είναι απλά μόνη της. Εννοείται πάνω στην τρέλα έβγαλε και την μπλούζα και λέει είναι σαν αυτό που λέμε «πάρε το Scania και τράβα στο καλό». Μια χαρά.

Αυτό ήταν, μία τρέλα της στιγμής. Ο κόσμος την αποδέχεται έτσι όπως είναι. Γι’ αυτό την αγαπάνε και την αγαπάνε έτσι. Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα. Από το να παίζει ένα νταούλι, να λέει ένα άκυρο τραγούδι από άλλο ρεπερτόριο, από το να χορεύει πιρουέτες. Ό,τι γουστάρει κάνει.

Ήταν πάνω στο σοκ και στο δέος της αποδοχής που έχει από τον κόσμο. Τώρα αυτό πραγματικά είναι αστείο που τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν κι ασχολούνται τώρα που έβγαλε τη μπλούζα. Δεν την έχει στεναχωρήσει τίποτα από αυτά. Δεν τη νοιάζει καν. Επειδή την ξέρω σας το λέω. Ζει μια άλλη ζωή από ό,τι ζουν οι άλλοι άνθρωποι. Δε βλέπει καν τα social media, δεν τα χειρίζεται καν η ίδια. Ούτε τη νοιάζει.

Δεν έχει τηλεόραση εδώ και 13 χρόνια. Δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται καν. Δηλαδή γι’ αυτό σου λέω, δεν θα την έπαιρνα καν τηλέφωνο να τη ρωτήσω «λένε για σένα αυτό…" είπε αρχικά η Ρία Ελληνίδου.

Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά της Ματούλας Ζαμάνη, η τραγουδίστρια είπε: "Τι να κάνουμε τώρα. Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε. Κάπου αλλού στον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχουν είδωλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα τετριμμένα. Εννοείται, θα ξαναβγάλει τη μπλούζα, χ@στηκε! Θα το ξανακάνει! Αν της έρθει να βγάλει τη μπλούζα, ή να παίξει ταμπούρλο ή να βγει με ένα κλαρίνο και να λέει τα καγκέλια, θα το κάνει. Παντού όπου γυρίσεις και κοιτάξεις, είναι με τον κ@λο και τα βυζιά έξω και μας πείραξε το σουτιέν της Ματούλας; Αλήθεια; Σε τι κόσμο ζούμε; Επειδή δεν έχει six pack; Χεστ@καμε".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)