Celebrity

Σήμερα 10:14

Ματούλα Ζαμάνη: Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο για τη μπλούζα που έβγαλε

Ματούλα Ζαμάνη: Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο για τη μπλούζα που έβγαλε

-

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη σε πρόσφατη συναυλία της στο θέατρο Βράχων. Η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, την ίδια στιγμή που το κοινό της, την καταχειροκροτούσε.

Το εν λόγω περιστατικό συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τους παρουσιαστές, μεταξύ άλλων, να παίρνουν θέση επί του θέματος.

Το βράδυ της Πέμπτης (03/10) η κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" συνάντησε τη Ματούλα Ζαμάνη, στο αεροδρόμιο, η ίδια ωστόσο απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.

Αρχικά η Ματούλα Ζαμάνη εντοπίστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με την ίδια να είναι ωστόσο βιαστική για να προλάβει την πτήση της. Η κάμερα της ίδιας εκπομπής πέτυχε ωστόσο τη Ματούλα Ζαμάνη λίγο μετά και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με την τραγουδίστρια να αποφεύγει και πάλι ευγενικά να κάνει δηλώσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)