Celebrity

Χθες 08:38

Θοδωρής Αθερίδης: Η χειρουργική επέμβαση του εγγονού του και η ατάκα που του είπε - "Αυτό που με διέλυσε ήταν..."

Θοδωρής Αθερίδης: Η χειρουργική επέμβαση του εγγονού του και η ατάκα που του είπε - "Αυτό που με διέλυσε ήταν..."

-

Στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης "Μπα Μπαμπά" με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Αθερίδη στο θέατρο Ήβη, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου η κάμερα του Happy Day.

Ο ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε μάλιστα την ατάκα που του είπε πρόσφατα ο εγγονός του, ο 5 ετών Θοδωρής, μετά από μια εγχείρηση για κρεατάκια και αμυγδαλές που έκανε.

"Αυτό που με διέλυσε ήταν ο μεγάλος μου εγγονός που έκανε εγχείρηση για αμυγδαλές και κρεατάκια. Εγώ έφευγα από τη μία πρόβα για την παράσταση και είχα μια ώρα κενό. Μπήκα σε ένα μαγαζί για παιχνίδια και τον πήρα με face time για να μου πει ποιο δώρο θέλει. Μόλις είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση.

Πήρα το δώρο, μπήκα στο νοσοκομείο, περιμένοντας πως το παιδί θα δει το δώρο... Και χ@στηκε για το δώρο. Με κοιτάει εμένα, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει ψιθυριστά στο αυτί "μου έλειψες". Με διέλυσε εκείνη την ώρα. Έτσι με διαλύει ο μεγάλος" είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)