Celebrity

02 Οκτωβρίου 2024 09:59

Θοδωρής Αθερίδης για Ντίνο Καρύδη: "Τον περιμέναμε τον θάνατο του, τον τελευταίο χρόνο είχε..."

Θοδωρής Αθερίδης για Ντίνο Καρύδη: "Τον περιμέναμε τον θάνατο του, τον τελευταίο χρόνο είχε..."

-

Στο Happy Day μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη κόρη του, Φωτεινή, με την οποία συνεργάζονται αλλά και στον θάνατο του Ντίνου Καρύδη και στο πώς το αντιμετώπισε η κόρη του, Σμαράγδα.


"Είναι πάρα πολύ ευχάριστο που συνεργάζομαι με την κόρη και το γαμπρό μου, στην παράσταση είμαστε πατέρας και γιος αλλά εννοείται ότι είμαστε πρώτα επαγγελματίες. Η κόρη μου, μου κάνει παρατηρήσεις, όχι εγώ και θέλει να μην μιλάω και να μην έχω άποψη, αλλά δεν με πειράζει γιατί αυτό το κάνει από αγάπη, για να με προστατεύσει. Γιατί κοιτάει την εικόνα μου να είμαι και στα μάτια των άλλων ψηλά", είπε για την συνεργασία με την κόρη και τον γαμπρό του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στο σπίτι του δεν κάνει καμία δουλειά! "Το σπίτι μου είναι καταφύγιο την παλιά. Δεν κάνω καμιά δουλειά, δεν μαγειρεύω μπορώ να ζω με delivery μακαρόνια. Έχω φτιάχνω μόνο μακαρόνια με έτοιμη σάλτσα πέστο", τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η οικογένειά του, περίμενε κατά κάποιο τρόπο τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη.

"Τον περιμέναμε με τον Ντίνο καρύδι. Είχε περάσει ένα μεγάλο έμφραγμα και τον κρατούσε στη ζωή ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και ο ίδιος δεν (θα) ήθελε πια να ζει. Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς, να είμαστε αγαπημένοι.

Η Σμαράγδα είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και αποδέχτηκε με λογική τον θάνατο του πατέρα της", είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)