Celebrity

Χθες 13:43

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο λόγος που αποφάσισε να χάσει κιλά και το σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο λόγος που αποφάσισε να χάσει κιλά και το σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή

-

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε την Πέμπτη (03/10) στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό", με αφορμή την θεατρική του πρεμιέρα με την παράσταση "Ο Θάνατος του Εμποράκου". Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αλλαγή στην εμφάνισή του και την απόφασή του να χάσει κάποια κιλά που είχε πάρει.

"Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Έχω σταματήσει να ζυγίζομαι. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου. Και εκεί κατάλαβα ότι θα κάνω ζημιά στην υγεία μου και έπρεπε να αδυνατίσω. Οπότε, αδυνάτισα. Έχω χάσει αρκετά κιλά. Πλέον τρώω λιγότερο, προσέχω τι τρώω. Δεν πεινάω καθόλου, μαγειρεύουμε σπίτι. Προτίμησα να φροντίσω την υγεία μου, παρά την εμφάνισή μου", είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σε ερώτηση για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή και τον χαμό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: "Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο σε παράσταση, αλλά δεν έχω δει αυτό το τελευταίο. Στις παραστάσεις του Μάρκου έχω πάει και έχω γελάσει και έχω περάσει πολύ ωραία.

Αν κάποιος προσεβλήθη, σαφέστατα νομίζω ότι και ο ίδιος ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη. Η σάτιρα κάνει κοινωνικό σχόλιο και οι πρώτοι που το πλήρωσαν με τη σάτιρα ήταν οι πολιτικοί, τα παλιά χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει η κοινωνία, έχουν μπει καινούρια θέματα, έχουν ανοίξει πολλές πλευρές στην κοινωνία, άρα μπορεί και αυτές να σατιριστούν".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)