Celebrity

Χθες 12:14

Ματθαίος Γιαννούλης για Ματούλα Ζαμάνη: "Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα "άσε με γιατί θα κάνω εμετό"

Ματθαίος Γιαννούλης για Ματούλα Ζαμάνη: "Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα "άσε με γιατί θα κάνω εμετό"

-

Ο Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, ενώ σχολίασε την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό.

"Έχω χάσει 22 κιλά, ήμουν βόδι πριν. Όταν δεν βρίσκεις ρούχα να αγοράσεις, νιώθεις σαν βόδι. Υπάρχει ομορφιά στη μόδια, αλλά όταν είσαι χοντρός δεν μπορείς να βάλεις κάτι πάνω σου και αναγκάζεσαι να βάζεις φόρμες. Ο γιατρός μου, μού είπε πως πρέπει να χάσω κιλά", ανέφερε αρχικά ο Ματθαίος Γιαννούλης για την αλλαγή στην εμφάνισή του και τα κιλά που έχασε.

Σε σχέση με τη Ματούλα Ζαμάνη, ο Ματθαίος Γιαννούλης σχολίασε: "Τη Ματούλα Ζαμάνη δεν την ήξερα, εγώ ακούω νησιώτικα και λαϊκά, αλλά έμεινα άφωνος γιατί είναι πραγματικά μοναδική. Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι την ανάγκη να πεις ότι εγώ θα βγάλω τη μπλούζα μου και θα την πετάξω για να μη νιώθω μειονεκτικά, άνθρωπος είμαι. Νομίζω ότι βγάζοντας τα ρούχα σου πάνω στη σκηνή, δεν είναι κάτι ευγενικό. Αν αισθάνεσαι πως θες να το κάνεις, καλά κάνεις, υπάρχει όμως κοινό που θα μπορούσε να προσβληθεί".

Τέλος, ο Ματθαίος Γιαννούλης είπε για τη Ματούλα Ζαμάνη: "Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα “άσε με γιατί θα κάνω εμετό”, αηδία ένιωσα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)