Celebrity

Σήμερα 14:56

Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας - "Σε τέτοια βαριά περιστατικά..."

Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας - "Σε τέτοια βαριά περιστατικά..."

-

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Action 24 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Θυμίζουμε ότι η κορυφαία ερμηνεύτρια, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά. Χωρίς μείζονες επιπλοκές. Επειδή όλοι ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος μέσα στη Μονάδα να κάνει έναν πυρετό ή οτιδήποτε. Δεν μας ανησυχεί, είναι μικρές επιπλοκές που τις περιμένουμε όταν νοσηλεύεται κάποιος. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα αξιολογήσουν τις εξετάσεις, τις αξονικές και τις μαγνητικές και θα δούνε την πορεία.

Επειδή όλος ο κόσμος στέλνει την αγάπη του στη Μαρινέλλα, δε μπορούμε να βιαστούμε. Θέλει πολύ χρόνο, η εξέλιξη είναι σταδιακή. Κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό και δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπέρ της ασθενούς. Η φαρμακευτική αγωγή είναι αυτή με την οποία πάει καλά. Η επαφή που έχει, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη, είναι υπέρ της ασθενούς» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)