Κοινωνία

Σήμερα 17:07 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 20:58

Κέρκυρα: Θλίψη στην κηδεία του 68χρονου που τον σκότωσε η σύζυγός του (εικόνες)

Το τεέυταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 68χρονο που έχασε την ζωή του μετά από τις μαχαιριές που δέχτηκε από τα χέρια της συζύγου του.

Κέρκυρα: Θλίψη στην κηδεία του 68χρονου που τον σκότωσε η σύζυγός του (εικόνες)
-

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 68χρονο ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από τραύμα που δέχτηκε με μαχαίρι από τα χέρια της συζύγου του.

Κέρκυρα - Κηδεία 68χρονου

Απαρηγόρητες οι δυο κόρες του (η 11χρονη από τον δεύτερο γάμο του με την Ρωσίδα και η 42χρονη από τον πρώτο γαμο του) δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν τον πατέρα τους κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Η κηδεία έγινε στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Κωτσέλα.

Στον ανακριτή η 49χρονη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύζυγό της

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη Ρωσίδα, η οποία ομολόγησε ότι τα ξημερώματα Σαββάτου (28/9) μαχαίρωσε και σκότωσε τον άνδρα της, στην Κέρκυρα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του corfutvnews.gr, για την υπόθεση, αλλά και την υπερασπιστική γραμμή της 49χρονης, μίλησε ο συνήγορός της Γεράσιμος Γραμμένος, ο οποίος ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με την γυναίκα.
Όπως είπε, «είναι μια περίπλοκη υπόθεση η οποία είναι σε εξέλιξη, καθώς δεν έχουμε λάβει ακόμα πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η υπερασπιστική της γραμμή είναι πως όλα έγιναν όταν η ίδια προσπάθησε να αμυνθεί από ένα επεισόδιο βίας που εκτυλίχθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Εκεί άρπαξε ότι βρήκε μπροστά της και κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης κατάφερε ένα χτύπημα στον αποβιώσαντα».

Η ομολογία της γυναίκας και το χρονικό 

Στην ομολογία πως σκότωσε τον σύζυγό της με μαχαίρι προχώρησε η 49 σύζυγος του 68χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κέρκυρα.

Η γυναίκα, η οποία έχει προβλήματα αλκοολισμού φαίνεται πως μαχαίρωσε τον σύζυγο της στον ώμο, με τον 68χρονο να χάνει τη ζωή του λόγω της αιμορραγίας. 

Ο 68χρονος και η συζυγός του φέρεται τα τελευταία δύο χρόνια να έχουν απασχολήσει τις Αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Κοντά στο σπίτι εντοπίστηκαν τόσο ρούχα της 11χρονης κόρης τους με αίμα, όσο και το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να χρησιμοποίησε τα ρούχα της 11χρονης για να σκουπίσει τα αίματα μετά από την πράξη της. Το πτώμα του άνδρα το εντόπισε η κόρη του ζευγαιριού η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αγροτικό ρεύμα: ρύθμιση οφειλών σε 10 χρόνια και άτοκα

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Ταξί - Πιτσιλής: Τελευταία πρόσκληση για τις ταμπέλες... πριν από τα πρόστιμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)