Celebrity

Χθες 11:14

Μαρινέλλα: Η κόρη της Τζωρτίνα και ο εγγονός της απέφυγαν να μιλήσουν στην κάμερα

Μαρινέλλα: Η κόρη της Τζωρτίνα και ο εγγονός της απέφυγαν να μιλήσουν στην κάμερα

-

Στην εντατική για έκτη μέρα παραμένει η Μαρινέλλα, δίνοντας τη δική της μάχη για τη ζωή προκειμένου να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι γιατροί της είναι συγκροτημένα αισιόδοξοι, ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

"Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος" ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία για τη Μαρινέλλα.

Κοντά στη Μαρινέλλα βρίσκεται συνεχώς η κόρη της, Τζωρτίνα, η εγγονή της, ενώ κατέφτασε από το εξωτερικό και ο εγγονός της.

Η κάμερα της εκπομπής, "Super Κατερίνα" και η Ελισάβετ Οικονόμου συνάντησαν την κόρη και τον εγγονό της Μαρινέλλας έξω από το νοσοκομείο Υγεία και προσπάθησαν να τους αποσπάσουν μια δήλωση. Οι δυο τους ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση και απέφυγαν ευγενικά την κάμερα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)