Celebrity

01 Οκτωβρίου 2024 22:02

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντηση για το επιθετικό μήνυμα που έλαβε η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντηση για το επιθετικό μήνυμα που έλαβε η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το επιθετικό μήνυμα που δέχτηκε πρόσφατα η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε, πως η Εβελίνα Νικόλιζα που συμμετέχει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Weekenders", δέχτηκε ένα μήνυμα στα social media από τον τραγουδιστή, ο οποίος την χαρακτήρισε "τυχάρπαστη". Δείτε ΕΔΩ!

Όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη

«Εγώ, βασικά, δεν γνωρίζω ακόμα, δεν θέλω να τη ρωτήσω και δεν το ψάχνω το θέμα. Απ’ ό,τι άκουσα όμως και απ’ ό,τι μου είπε στο τηλέφωνο, εάν οτιδήποτε προκύπτει στην πορεία θα μπαίνει δια της δικαστικής οδού το θέμα στη θέση του. Αυτή τη φορά δεν ξέρω αν θα το προχωρήσει. Ας κάνει ό,τι νομίζει εκείνη. Τώρα, εάν υπήρχε μία άτυχη στιγμή που μπορεί να μην έγινε όπως τα ήθελε ο εκάστοτε καλλιτέχνης, δεν είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα και ούτε είναι λόγος να χρησιμοποιούνται τόσο ακραίες εκφράσεις. Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με την παιδεία του και τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα στη ζωή του, βγαίνει προς τα έξω μέσω του λόγου και των πράξεών του και ο κόσμος τον κρίνει», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos