Celebrity

Χθες 08:18

Κωνσταντίνος Βασάλος για γάμο Ευρυδίκης Βαλαβάνη: "Προφανώς και δεν θα με καλούσε"

Κωνσταντίνος Βασάλος για γάμο Ευρυδίκης Βαλαβάνη: "Προφανώς και δεν θα με καλούσε"

-

Με νέο βίντεο στο κανάλι του Raw House στο Youtube και τη στήλη του "Τι θα φάμε καλέ" επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη Δευτέρα (30/09).

Ο ίδιος έκρινε την επικαιρότητα της ελληνικής showbiz τον Σεπτέμβριο, ενώ ξεκαθάρισε και πάλι πως έκανε χιούμορ όταν εξέφρασε παράπονο που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν τον κάλεσε στον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

"Κατηγορούμαι πολλές φορές ότι τρολάρω και δεν έχω μέτρο και με παρεξηγούν. Δεν γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα να είπα “γιατί Ευρυδίκη μου δεν με κάλεσες στον γάμο;” και να με σταμάτησαν 5-6 άτομα να μου πουν ότι έδειξα πικρία και δεν φάνηκε ωραίο.

Κάθομαι και σχολιάζω μίση ώρα όλες τις φωτογραφίες του γάμου. Είναι δυνατόν να είμαι πικραμένος; Δεν καταλάβατε ότι τρολάρω; Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι περίμενα να με καλέσει η Ευρυδίκη στον γάμο της; Ανώμαλος είμαι; Προφανώς και δεν θα με καλούσε.

Καμιά φορά με φοβίζει και με προβληματίζει όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι κάνω χιούμορ. Μετά γίνομαι και εγώ φοβικός και σκέφτομαι να μην πω εκείνο ή το άλλο για να μην παρεξηγηθεί κάποιος" τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν από το 18.06' και μετά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)