Celebrity

30 Σεπτεμβρίου 2024 10:25

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρόταση γάμου από την Γρηγόρη Μόργκαν και η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρόταση γάμου από την Γρηγόρη Μόργκαν και η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

-

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, την πρόταση που της έκανε, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση της όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.   

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Βασάλος για γάμο Βαλαβάνη: "Δεν κατάλαβαν ότι έκανα χιούμορ - Με πιάσανε πολλοί και μου λέγανε, έδειξες πικρία"

«Η ζωή μετά τον γάμο είναι ακριβώς ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι… ένα δαχτυλίδι, τίποτα άλλο. Είναι όλα ίδια, ήρεμα, ωραία, πολύ χαλαρά, ευτυχισμένα. Η πρόταση έγινε πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη. Δεν το περίμενα. Ήξερα και πίστευα πως όλη η αυτή η σχέση οδηγείται κάπου σοβαρά, αλλά δεν το περίμενα καθόλου εκείνη τη στιγμή, όπως έγινε», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η ίδια ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Επειδή έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία γενικότερα, θα πρέπει να καταλάβουμε πως έχω προχωρήσει τη ζωή μπα παραπάνω, στο επόμενο βήμα. Οπότε δεν θα ήθελα να μιλάω για το παρελθόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το διαγράφω ή οτιδήποτε. Οπότε θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω. Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή και ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις, ήσυχα και αθόρυβα», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)