Celebrity

Χθες 12:58

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο της;"

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο της;"

-

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα του "Χαμογέλα και πάλι" και στο τέλος των δηλώσεων του ρωτήθηκε για το "παράπονο" που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το γεγονός ότι δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Με τη σειρά του ο παρουσιαστής σχολίασε: "Το ότι ο Κωνσταντίνος είχε παράπονο, εμένα μου φαίνεται λίγο παράλογο, αλλά για να το νιώθει, οκ".

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντέδρασε και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως έκανε πλάκα όταν είπε πως έχει παράπονο για το ότι δεν τον κάλεσε στον γάμο της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

"Με προβληματίζει πάρα πολύ ότι δεν κατάλαβαν ότι πραγματικά έκανα πλάκα. Μα δεν γίνεται. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ το παράπονο γιατί δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο;

Δηλαδή πρέπει να είμαι όχι παράλογος, αλλά ανώμαλος. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να σε καλέσει ο πρώην σύντροφός σου στον γάμο του; Ελάτε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι έγραφε πως κάνω πλάκα" είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)