Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 16:07

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα - "Με άγγιξε, δεν το κρύβω"

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντηση στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα - "Με άγγιξε, δεν το κρύβω"

-

 Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την κριτική που είχε δεχτεί πριν από μερικούς μήνες από τον Γιώργο Νταλάρα.

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο, μην το εκμεταλλεύεσαι. Είναι στα όρια του "καραγκοζιλικίου"», είχε δηλώσει ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

«Ζούμε σε μια Δημοκρατική κοινωνία. Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει να εκφραστεί. Η καλλιτεχνική αξία του Γιώργου Νταλάρα είναι τεράστια. Ούτε θέλω να συγκρίνω ότι η απάντησή μου είναι το Almbert Hall. Η καλλιτεχνική του αξία είναι τεράστια, το λέω σαν μαθητής. Η κριτική του με άγγιξε, δεν το κρύβω, το είδα σαν κριτική δασκάλου προς μαθητή», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 8:30’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)