Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 23:12

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του & η γνωριμία του με την Άννα Βίσση

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του & η γνωριμία του με την Άννα Βίσση

-

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Λονδίνο και στο Royal Albert Hall όπου και θα τραγουδήσει. Ο ίδιος, μίλησε για όλους και για όλα στην πρεμιέρα του "Πρωινού" στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του.

«Ένας τραγουδιστής που ξεκίνησε από το Ίλιον βρίσκεται τώρα εδώ» είπε ο τραγουδιστής για τη συναυλία του. «Ήταν αρκετά δύσκολη η διαδρομή μου. Όταν ξεκίνησα την επαγγελματική καριέρα ήταν να γίνω γιατρός στην Ιταλία. Με δέχτηκε ένα πανεπιστήμιο στη Ρώμη. Γνωρίζω τη Βίσση και τον Καρβέλα. Είχα πάει στο Fame Story αλλά δεν έκατσα πολύ. Μου έκανε πρόταση η Άννα να παίζω πιάνο και να τραγουδάω. Τελείωσε η σεζόν και δεν είχα δουλειά. Μετά ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και άρχισα να γίνομαι ψιλοόνομα. Από τη δισκογραφική μου είπαν ότι πρέπει να έχω επενδυτή. Βρήκα κάποιον και δεν τον ήθελαν. Τσαντίζομαι και λέω “κάποτε θα με παρακαλάτε”. Με πήρε ο Βέρτης και με άκουσε ο υπεύθυνος της Universal και ζήτησε να υπογράψω συμβόλαιο».

Όπως είπε μάλιστα «όταν ξεκίναγα υπήρχαν άνθρωποι που δεν κοίταγαν τη φωνή μου αλλά ότι είμαι όμορφος και με ενοχλούσε. Έκανα 2-3 χρόνια βυζαντινή μουσική, 10 χρόνια φωνητική. Ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι άξιος. Την ουσία τη βρίσκω στα απλά. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Ζω ακόμα πιο απλά από ό,τι στο Ίλιον. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που το θεωρώ και γουρλίδικο.

Στο Λονδίνο έχω καλούς συνεργάτες, η οικογένειά μου που διαχειρίζονται τα χρήματά μου γιατί εγώ δεν είμαι καλός» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)