Πολιτική

Σήμερα 09:44 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:47

Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)

"Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός", δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη. Οργισμένη αντίδραση μέσω του ΑΝΤ1 από τον Γιάννη Ραγκούση για τους υπαινιγμούς σε βάρος του.

Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)
-

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε την Πέμπτη για τις καταγγελίες του Γιάννη Ραγκούση ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε νέα καταγγελία για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας την Τετάρτη «πιστεύω τη Νοτοπούλου» για τις καταγγελίες της περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη και συνέχισε αναφέροντας πως «Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης».

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», απάντησε σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά» και προσέθεσε «Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίνει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων».


Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές της κ. Τζάκρη, ο Γιάννης Ραγκούσης που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, είπε «Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω "φάει". Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει τέτοιος ισχυρισμός και δεν θα μπορέσει να πει τίποτα. Αυτή την λάσπη της κ. Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί», προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Δικαιοσύνη σε περίπτωση που η κ. Τζάκρη δεν ανακαλέσει τα λεγόμενα της. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κόκκινα δάνεια - Κακλαμάνης: Οι 11, οι νέες παρεμβάσεις και το “κάρφωμα” στον Χατζηδάκη (βίντεο)

Όλγα Κεφαλογιάννη για τα χαλιά των 17980 ευρώ: Η ανανέωση του γραφείου άργησε 15 χρόνια

Πέτρου Ράλλη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)