Celebrity

28 Ιουνίου 2024 14:00

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση για τις ακρότητες στη σκηνή - "Για ότι έχω κάνει δεν μετανιώνω. Δεν θα απολογηθώ"

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση για τις ακρότητες στη σκηνή - "Για ότι έχω κάνει δεν μετανιώνω. Δεν θα απολογηθώ"

-

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Super Κατερίνα".

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κομμάτι της κατάθλιψης και την αναφορά που είχε κάνει σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Ακόμη, ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε σε αυτούς που λένε ότι κάνει ακρότητες στη σκηνή των νυχτερινών μαγαζιών που εμφανίζεται.

Δείτε επίσης! Ο Γιώργος Μαζωνάκης για όλα: Η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και η σχέση με τους γονείς του σήμερα

Όσα είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για την κατάθλιψη, δεν ξέρω τι είναι αυτό. Η λέξη κατάθλιψη είναι κατά της θλίψης. Η θλίψη είναι ένα συναίσθημα που θα σε πάει παρακάτω, που θα σε πάει στην αλήθεια και η αλήθεια είναι αυτή που θα σε σώσει. Που η αλήθεια είναι πιο εύκολη και όχι πιο δύσκολη, γιατί το ψέμα δεν έχει διάρκεια. Κατάθλιψη δεν πέρασα ποτέ εγώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Για ότι έχω κάνει δεν μετανιώνω. Δεν θα απολογηθώ σε όσους λένε ότι κάνω ακρότητες στην πίστα. Είναι κάτι που το θεωρώ αστείο. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Είναι για μένα κάτι φυσιολογικό. Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Είναι πολύ βαριά κουβέντα να πεις ότι τα βρήκες με τον εαυτό σου. Στο παρελθόν με ένοιαζε πολύ τι γράφουν για μένα. Πλέον δεν με νοιάζει», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν ρωτήθηκε για τις ακρότητες στην πίστα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)