Celebrity

28 Ιουνίου 2024 12:13

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για όλα: Η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και η σχέση με τους γονείς του σήμερα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για όλα: Η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και η σχέση με τους γονείς του σήμερα

-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω, αλλά και για τη σχέση με τους γονείς του σήμερα.

"Είστε σε μία δικαστική διαμάχη με την οικογένειά σας, και μας κάνει τρομερή εντύπωση, επειδή στο μυαλό όλων μας είχατε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια", είπε στον Γιώργο Μαζωνάκη η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στη διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του.

"Αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια, φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει συμβεί. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια, όμως συνέβη. Αυτό είναι μια δοκιμασία που μου βάζει ξανά ο Θεός. Αυτή είναι η αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από αυτό που μέχρι τώρα ξέρατε. Μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα, να τα φτιάχνω και όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και κακές σχέσεις. Από εκεί και μετά, θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και να καταλάβει ο καθένας μέχρι πού φτάνουν τα πράγματα και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο. Εγώ έχω θιγεί προσωπικά και επαγγελματικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι προσωπικό - επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είναι λάθος, στο τέλος θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη" είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Κατόπιν, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του σήμερα με τους γονείς του και την οικογένειά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε: "Οι σχέσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι οι καλύτερες, δεν είναι οι σχέσεις που είχαμε πριν. Αυτό βέβαια φέρνει και μια ελευθερία στον άνθρωπο. Η ελληνική οικογένεια είναι ευχή και κατάρα... Εγώ μέσα από αυτό νιώθω ότι απέκτησα και μια ελευθερία. Μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό δημιουργεί ενοχές, χειριστικές συμπεριφορές από τους άλλους, είσαι κάτω συνέχεια. Εγώ μέσα από αυτό λυτρώθηκα. Τις δύσκολες καταστάσεις εγώ τις θεωρώ λυτρωτικές. Είμαι άνθρωπος του οξύμωρου σχήματος, όπως και τα τραγούδια μου, πνίγομαι - δεν πνίγομαι. Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι διαφορετικά απ' ότι θα σκεφτόντουσαν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη, με δυσκολία βέβαια αυτό. Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει και αυτός ο καιρός που θα γίνουν ο συνδετικός κρίκος. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Τα πράγματα αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί, θα σε πάνε από εκεί.

Οπότε εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδερφές μου, που αγαπώ. Από εκεί και μετά να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι με έχει πάρει τηλέφωνο η αδερφή μου μετά από όλα αυτά. Η υποχώρηση όμως δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Δεν το δημιούργησα εγώ το πρόβλημα. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Δεν είμαι υπόλογος για κάτι... Δεν πρόκειται για μια οικονομική καταστροφή, αλλά ένα restart... Μη φαντάζεστε ότι μετά από αυτό θα γίνω λογιστής. Αλλά θα έχω γνώσεις σε κάποια πράγματα περισσότερο.

Μου λένε "Γιώργο είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι ανθρώπους;" Και τι θα κάνουμε σε αυτή τη ζωή; Δεν θα εμπιστευόμαστε κανέναν; Καλό θα είναι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Μια συγγνώμη δε φτάνει, έχω ένα τραγούδι που λέει".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)